TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Melyik akkumulátor márka a kedvenc ?
Banner
BOSCH
Electric Power
Exide
FORSE
Rocket
Topla
YUASA
Varta
ZAP
Látogató számláló
0
7
7
6
4
3
3
Kiemelt partnereink

Árukereső ajánló
Facebook
Termék részletek


Totachi 12V 40Ah 380A Japán J+

-34%
ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Totachi 12V 40Ah 380A Japán J+
45 830 Ft
Akció: 30 250 Ft
Kezdete: 2024.10.15   A készlet erejéig!
A Totachi akkumulátorokat az Expanded Metal Technology Ca/Ca felhasználásával gyártják modern gyártóüzemekben, amelyeket a Totachi gondosan kiválasztott, és a legújabb ipari berendezésekkel felszereltek.
Ez az új Techonology lehetővé teszi olyan akkumulátorok létrehozását, amelyek könnyen megfelelnek a legszigorúbb világszabványoknak, és nagy teljesítményű jellemzőket biztosítanak a modern high-tech járművek összes elektronikus rendszerének zökkenőmentes és pontos működéséhez.

Expanded Metal Technology (EMT)

Az Expanded Metal Technology (EMT) egyedülálló eljárás a Totachi akkumulátorok gyártásában. A modern akkumulátortechnológia magában foglalja az ólom-kalcium ötvözet felhasználását az akkumulátorlemezek gyártása során, amely bizonyítottan növeli az autóakkumulátorok megbízhatóságát és élettartamát. A Totachi 100%-ban szűz ólmot használ a PbCa ötvözet kompaundálásakor, és az akkumulátorrácsok gyártása során a lemezek folyamatos öntésére és bélyegzésére szolgáló eljárást alkalmaznak, amely ma ?Expanded Metal? néven ismert. A Ca/Ca technológia alkalmazása jelentősen növeli az indítási teljesítményt, és megakadályozza az akkumulátorsav felforrását, hogy ?karbantartásmentes? akkumulátort hozzon létre. Az EMT javítja az akkumulátor ellenálló képességét az önkisüléssel szemben üresjárati állapotban, hosszabb eltarthatóságot biztosít, és magas CCA-t kínál szélsőséges hőmérsékleten.

X-FRAME technológia

Maximális teljesítmény és fokozott stabilitás. A TOTACHI X-FRAME technológiája mintás és teljes keretes rácsokat állít elő a ?bélyegzés? nevű gyártási folyamaton keresztül. A hagyományos, kiterjesztett fémrácsos akkumulátorokhoz képest a TOTACHI akkumulátorok hosszabb élettartamot és stabil energiaáramlást biztosítanak.

Fejlett rácsstruktúra a hosszú élettartamért

- Teljes keretes rács kialakítás- megakadályozza a rács növekedését és a szabad vezetékek rövidzárlatát
- A legújabb gyártási folyamat: A folyamatos és nagy pontosságú lyukasztási folyamat biztosítja az aktív tömegpaszta robusztus szerkezetét és kiváló tapadását.
- A továbbfejlesztett rácskialakítás az extra teljesítményért - A maximális áramáramra épített továbbfejlesztett rácskialakítás gyorsabb újratöltést és optimális vezetőképességet tesz lehetővé. A kialakítás biztosítja, hogy ott legyen több vezeték, ahol a legnagyobb az elektromos áram.
- A gyártási folyamat sokkal környezetbarátabb.

Nagy tartósságú technológia

Meghosszabbított akkumulátor élettartam. A TOTACHI akkumulátorok az új technológia révén meghosszabbított élettartamot biztosítanak. A legmodernebb anyagok felhasználásával a HIGH DURABILITY PLATE SYSTEM védi a rácsot az akkumulátor élettartamának végéig, és javítja az akkumulátor teljesítményét.
- Tartós erősítést biztosít - Az ultra mikroszálas megerősített aktív massza jobb élettartamot biztosít az ólom-dioxid magas kötési szilárdságának biztosítása érdekében.
- Jelentős fejlődés a lemezvédelem terén - Nem szőtt szövet Növeli a lemez tartósságát azáltal, hogy jelentősen csökkenti az aktív tömeg veszteségét.
  • Méret:
    187*127*200
    Raktárkészlet
    VAN
    Státusz
    ÚJ    
    Tömeg
    12 kg/db
Webáruház készítés